Firma de curatenie in casa din Bucuresti si Ilfov

Curatenie in casa in Bucuresti!

Pentru ca stim cat de important este sa ai curatenie in casa si sa te relaxezi alaturi de cei dragi intr-un mediu curat si sanatos, echipa curatam-pentru-tine iti sare in ajutor. Personalul nostru este unul tanar, dinamic si cu cele mai inalte standarde profesionale. Produsele folosite de noi sunt de calitate superioara pentru a facilita o curatare cat mai eficienta de care sa va bucurati. Folositi-va timpul intr-un mod constructiv alaturi de familie sau facand ceea ce va place si lasati pe seama noastra grija curateniei locuintei, biroului sau a spatiului comercial . 

            Curatenie in casa !

Curatam Pentru Tine ofera servicii de curatenie in casa profesionale pentru a scoate ce e mai bun din casa ta. De la curatarea chiuvetelor, bailor si lustruirea geamurilor, echipa noastra are calificarea necesara pentru a face fata fiecarei provocari legate de curatenie.

Permite-i echipei noastre sa-ti creeze un program personalizat de curatenie care sa se potriveasca necesitatilor tale individuale si bugetului tau. Fie ca ai nevoie de un serviciu regulat ( zilnic, saptamanal sau lunar ) sau doar un singur serviciu, te poti baza pe echipa Curatam Pentru Tine, pentru un serviciu de curatenie la domiciliu la cele mai inalte standarde.

In plus, echipa Curatam Pentru Tine crede cu tarie ca produsele folosite conteaza cu adevarat. Toate produsele folosite de catre echipa noastra sunt naturale si non-toxice, ceea ce le face mult mai sanatoase pentru casa ta si mai sigure pentru mediul inconjurator local din Bucuresti. Echipa noastra verifica personal toate produsele pentru a se asigura ca sunt non-toxice, biodegradabile si nu sunt testate pe animale.

Garantia serviciilor noastre de curatenie in casa!

Curatatorii nostri profesionali stiu cum sa satisfaca cele mai mari asteptari ale clientilor nostri. Pentru a garanta un nivel ridicat de servicii de curatenie, folosim un program de verificare a calitatii, care include verificarea la locul desfasurarii activitatii si recenziile clientilor.

Verificam in permanenta munca noastra si daca nu ne sunt indeplinite standardele  stricte de curatenie, corectam imediat . Si bineinteles, incurajam de fiecare data  comunicarea cu cilentii si feedback-ul cat mai exact al acestora.

 Cum sa iei legatura cu noi?

Ne poti contacta la numarul de telefon 0728703650 pentru a afla mai multe detalii legate de servicii de curatenie din Bucuresti sau poti folosi formularul din sectiunea Contact!

curatenie la domiciliu

servicii de Curatenie in casa!

Galerie

Curatam-pentru-tine a fost infiintat ca urmare a timpului tot mai limitat al fiecaruia dintre dumneavoastra. Deoarece stim cat de pretios este timpul si ca este important sa-l petrecem intr-un mod cat mai productiv posibil, echipa noastra este dornica de noi provocari si pregatita sa va sara in ajutor, deoarece ne place ce facem si o facem cu drag! Pentru noi, curatenia in locuinta dumneavoastra inseamna mai mult decat a va sterge praful. Echipa noastra doreste sa transforme fiecare locuinta intr-una primitoare care sa va ofere confortul necesar dupa o zi obositoare. Este timpul sa va relaxati alaturi de familie si sa lasati grija curateniei pe seama noastra !

 

Despre noi

Curatam Pentru Tine ofera servicii de curațenie de înaltă calitate. Ne remarcam prin profesionalism ,seriozitate, flexibilitate și adaptabilitate.

Curățăm și îngrijim cum Numai noi știm!

Misiunea noastra este aceea de a mulțumi fiecare client.

Copyright by CuratamPentruTine